Skip to content Skip to footer
€ 295,00
Started on 1 januari 2020life time acces

Het Home essentials pakket bevat 10 flesjes van 15ml met uitzondering van de DeepBlue die wordt in een 5ml flesje geleverd. Bij dit pakket hoort ook de Petal diffuser om meteen optimaal gebruik te kunnen maken van de waardevolle oliën.

Als je nog nooit met oliën gewerkt heb zul je merken dat het een life changing ervaring gaat zijn. Het is net als het paardenvirus erg besmettelijk. Eenmaal begonnen en een positieve ervaring gehad, dan wil je nooit meer anders.

De essentiële oliën zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze team members en waarom zouden ze dat willen. De ondersteunende factor van oliën in het leven van zichzelf en hun dieren is immens.

De oliën van doTERRA kun je veilig inzetten voor dieren, mits je weet wat je aan het doen bent en waar je op moet letten. Volg daarom ook altijd een mini cursus voor je van start gaat met het gebruik van essentiële oliën en blijf alsjeblieft weg bij goedkopere merken, waarbij je niet exact weet wat er in je flesje zit. Synthetische aangemaakte oliën zijn op zijn minst schadelijk en kunnendodelijk zijn voor je geliefde dier! Goedkoop is duurkoop is olieland!! En ook over doTERRA zul je negatieve verhalen tegen komen, daar kunnen we niks aan doen. We leven in een wereld vol meningen, maar voor ons en de dierenartsen waar wij mee samenwerken is dit hét merk.

 

Schrijf een recentie

14 − 1 =