Skip to content Skip to footer

 

Beginnen met het gebruik van etherische olie betekent dat je kennis mag gaan op doen en dat hoef je niet alleen te doen, we gaan je helpen. Jouw kennis uitbreiden doen we onder andere met een gratis 1:1 consult, waarbij we jouw personlijke situatie en uitdagingen bespreken. Na het consult weet je hoe je het maximale uit je startpakket kunt gaan halen.

Het startpakket bestaat uit 10 flesjes met essentiële olie waar bijna iedereen mee start en geeft jou de mogelijkheid om 80% van alle uitdagingen in het dagelijkse leven aan te gaan met behulp van de natuur in een flesje.

Maar er is meer

Jouw kennis uitbreiden doe je niet alleen door persoonlijk contact met ons, maar ook door zelfstudie middels een hele uitgebreide online leeromgeving én door het volgen van online kennisklassen. Dat is nog steeds niet alles, je mag namelijk ook aansluiten bij de dag workshops met een riante korting voor teammembers.

Heb je dan nog vragen? Dan mag die altijd stellen in de WhatsApp groep vol met gelijkgestemde mensen en goeie adviseurs.

Enthousiast? Start vandaag!
Schrijf een recentie

5 × 3 =