Skip to content Skip to footer

Online leren geeft je de vrijheid om vanuit huis in je pyjama kennis op te doen. Het is een leerstijl die wij graag toepassen voor jou. Je kunt bij ons met grote regelmaat live online trainingen volgen en je kunt in je eigen tijd in de online leeromgeving zelf kiezen waar je graag over zou willen leren.
De kennis die we delen is enorm en kun je eigenlijk zien als een volledige aroma therapie opleiding. Nu willen we je nergens toe verplichten, dus je mag lekker zelf kijken op welk gebied je je kennis wilt uitbreiden. Doe wat goed voelt, kijk welk startpakket bij jou past en laat je vervolgens inspireren door ons de andere fantastische, sensitieve mensen die zich hebben aangesloten bij ons.

Het aanbod kan nogal overweldigend zijn en daarom blijven we wij je ook zeeker persoonlijk begeleiden, zodat je het maximale uit je startpakket en andere oliën kunt halen voor je dieren en jezelf.

Iedere expert was ooit een beginner

Iets nieuws leren begint bij het begin en ook wij leren met regelmaat allerlei nieuwe dingen over de essentiële oliën. De kennis die doTERRA voor je waarborgt is immens en ook zij blijven zich ontwikkelen  en allerlei onderzoeken doen, zodat de wereld beetje bij beetje weer meer leert samenwerken met de oneindige mogelijkheden die de natuur ons biedt in de vorm van etherische olie.

Schrijf een recentie

vijf + 7 =