Skip to content Skip to footer

MAAK KENNIS MET ONS FANTASTISCHE TEAM

DE DIEREN STAAN BIJ ONS OP NUMMER 1

Wij zijn een team met een gedeelde missie; de wereld mooier maken voor de dieren en dat doen we door eigenaren, zoals jij, te inspireren meer samen te werken met de natuur en een holistische kijk op dieren welzijn te ontwikkelen.

Judith Nauta

Katten trimster & virtual assistant

Judith haar passie zijn katten, paarden en kippen. Geen brug te ver als het gaat om dierenwelzijn. Door haar kennis te combineren met de kracht van liefde heeft ze al menig dierenleven ten goede mogen veranderen. Is jouw dier de volgende?

Dorien Lambrechts

Gedragsdeskundige voor paarden

Dorien helpt paard en ruiter om samen te werken als een ijzersterk team aan de hand van individuele begeleiding (fysiek, online of een combinatie van beiden) of actiegerichte groepsprogramma’s. Ze is actief in Vlaanderen en het zuiden van Nederland. De essentiële oliën bieden voor haar een extra verdieping in de band tussen ruiter en paard en ondersteunen bij fysieke uitdagingen.

Annelieke Stoop

Cranio-sacraal & Aroma therapeut

Arabische paarden is haar passie en haar missie is het vergoten van paardenwelzijn in de wedstrijdsport

Marieke van Soest

Coach, inspirator en healer

Marieke leert je meer over het inzetten van essentiële oliën voor paarden, honden, katten en andere dieren.

Zij is de projectmanager van M’s Touch

M’s Touch staat voor veel meer dan etherische oliën. Wij staan voor een nieuwe toekomst! Een toekomst waarin wij de controle nemen over lichaam en geest, en dieren helpen ondersteunen hetzelfde te doen. Wij voelen ons verantwoord om paarden, honden en katten optimaal te ondersteunen met producten die de natuur ons te bieden heeft.

Creëer Gezondheid

Verhoog de vitaliteit van je dier

Jouw dier is afhankelijk van de keuzes die jij maakt voor zijn welzijn. Wees verstandig en blijf jezelf ontwikkelen op het gebied van dieren welzijn. Denk holistisch!

Weet bijvoorbeeld wat je dier eet en hoe jij zijn darmflora optimaliseert. Een gezond en lang leven begint in de darmen.

Laat je inspireren door de kennis die wij als team graag met jou delen.